Venäläinen sillisalaatti

Keitä perunat ja porkkanat.

Keitä punajuuret erikseen.

Kuori ja raasta sipulit.

Paloittele sillifileet.

Lado syvään astiaan vuorotellen 1)raastetut perunat, 2)dippikastike, 3)raastetut sipulit, 4)silli paloina 5)porkkanaraaste, 6)dippikastike, 7)punajuuriraaste, 8)dippikastike.

Tarjoa lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 6.3g4.8kcal0.1g1g0g0.1g
Sillifilee, n.30g/kpl Euroshopper3.8g6kcal0.4g0.5g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Punajuuri 3.8g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Porkkana, keitetty, suolaton 3.1g1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli & yritti dippikastike (Grillimaisteri), annos 100g6.3g13kcal0.2g0.4g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g55kcal1.4g5.2g3g0.8g
Valittu annoskoko27g27kcal0.7g2.6g1.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna14g14kcal0.4g1.3g0.8g0.2g
Arvot/100g100g101kcal2.6g9.6g5.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430492