Canneloni

Keitä pasta melekin kypsäksi.

Laita pasta ja muut ainekset juustoraastetta lukuunottamatta voideltuun uunivuokaan.

Mausta pippurilla, chilillä, basilikalla ja sitruunamehulla.

Ripottele pinnalle juustoraastetta ja paista 225 asteessa 45–50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, keitetty (Torino), annos 180g12g15kcal1g2.4g0.2g0.3g
Oliivi, vihreä paprikalla täytetty (Rainbow)0.5g1kcal0g0g0.1g0g
Paseerattu tomaatti rainbow9g3.2kcal0.1g0.6g0g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton1.8g2.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Oltermanni 9% (Valio)1.3g2.8kcal0.4g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Juusto, Feta, Valio, laktoositon0.5g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 1.5g3.3kcal0.1g0.3g0.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g59kcal3.6g6.8g1.8g0.8g
Valittu annoskoko27g30kcal1.8g3.4g0.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna14g15kcal0.9g1.7g0.5g0.2g
Arvot/100g100g110kcal6.7g12.6g3.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109872