Riitan Kukkakaali - jauhelihavuoka

Keitä kukkakaalinuput vedessä jossa on 1 tl suolaa n. 5min
Ruskista jauheliha pannulla oliiviöljyssää( n. 1 rkl) ja lisää mukaan pilkottu sipuli ja mausta hyvin esim.

paprika, suola timjami.

Kuori kesäkurpitsa ja viipaloi, sekä viipaloi myös tomaatit.

Laita isoon vuokaa pohjalle esikeitetyt kukkakaalinuput ja kokoa päälle ruskistettu jauhelihasipuliseos ja sen jälkeen kurpitsaviipaleet ja päällimmäiseksi tomaattiviipaleet.

pinnalle kaadetaan kolmen juuston ruokakerma ja mustapekkaruokakerma.

Laita uuniin 200 ja 1tunti

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 494 grammaa

Backinblogi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 4.6g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3.6g6.1kcal0.7g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g4.6g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 4.6g0.8kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g2.3g2.7kcal0.1g0.1g0.2g0g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g4.6g5.5kcal0.1g0.2g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g38kcal2g1.6g2.4g0.4g
Valittu annoskoko27g19kcal1g0.8g1.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna14g10kcal0.5g0.4g0.6g0.1g
Arvot/100g100g70kcal3.7g3g4.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432482