Nakki-vihanneskeitto

Kuori ja pilko porkkanat sekä perunat, keitä suolalla ja valitsemillasi mausteilla maustetussa vedessä.

N. 10min päästä lisää loput kasvikset ja kasvisten ollessa lähes kypsiä, lisää nakit sekä tomaattipyree.

Keitä kunnes vihannekset ovat täysin kypsiä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 433 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vihreä papu, pitkä0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Munakoiso, tuore2.3g0.4kcal0g0.1g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 5.5g4.2kcal0.1g0.8g0g0.1g
Paprika punainen 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Nakki, Popsi viitonen4.7g11kcal0.5g0.1g0.9g0g
Tomaattisose tomaattipyree 0.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi12g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g33kcal1.2g2.2g1.8g0.4g
Valittu annoskoko27g17kcal0.6g1.1g0.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna14g8kcal0.3g0.6g0.5g0.1g
Arvot/100g100g62kcal2.2g4.1g3.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160344