Paprikawokkipannu

1.Kaada tonnikala purkeista öljyt kattilaan ja kuummenna se.

2.Lisää hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet, kuullota niitä hieman.

3.Lisää pannuun pilkotut paprikat ja kesäkurpitsat.

4.Mausta mielesi mukaan, ja lisää myös rypsiöljy.

5.Kuullota vihanneksia pannulla noin 30min.

6.Lisää sitten sekaan tomaattimurska, kiehauta.

7.Lisää tonnikalat.

- Tarjoile riisin tai perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Skavon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprikasekoitus Pirkka 300 g5.8g1.3kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tonnikala öljyssä 3.3g6.3kcal0.9g0g0.3g0g
Kesäkurpitsa7g1.2kcal0g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.8g7kcal0g0g0.8g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g7.2g2.5kcal0.1g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g38kcal2.2g2.2g2.2g0.4g
Valittu annoskoko27g19kcal1.1g1.1g1.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna14g10kcal0.6g0.6g0.6g0.1g
Arvot/100g100g71kcal4.1g4.1g4.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274741