Nakkiwokkari

Paloittele parsa ja varsi.

Keitä muutama minuutti ja valuta vesi pois.

Paloittele nakit.

Halkaise paprika ja poista siemenet ja kanta.

Paloittele paprika.

Kiehauta runsaasti vettä ja murenna nuudelit.

Anna hautua 5 min. Kuumenna pannulla öljy ja ruskista nakit.

Lisää paprikat ja parsat.

Valuta nuudelit ja lisää pannulle.

Sekoita joukkoon chili.

Tarjoa lisänä makeaa chilikastiketta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1385 grammaa

Sontza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, keitetty, suolaton 5.9g2.1kcal0.3g0.1g0g0.1g
Nakki, Atria Kevyt Snack 11%12g20kcal1.1g0.9g1.3g0g
Paprika, punainen2.5g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Nuudeli, keitetty, suolaton 6.2g8.3kcal0.2g1.6g0.1g0.1g
Rypsiöljy 0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Chili paprika punainen0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g67kcal3.2g5.4g3.4g0.6g
Valittu annoskoko27g34kcal1.6g2.7g1.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna14g17kcal0.8g1.4g0.9g0.2g
Arvot/100g100g124kcal5.9g10g6.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461407