Siskonmakkara vihanneskeitto(gluteeniton,maidoton)

Pilko kuoritut juurekset ja perunat.

Laita kiehuvaan veteen lihaliemikuutiot, sipuli silppu ja lanttu-porkkana-sellerikuutiot ja parsakaalin varsilohkot.

Anna kiehua 15min.

Lisää peruna kuutiot, parsanuput ja kiinankaali ja 15 min päästä siskonmakkarat.

Lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 385 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siskonmakkara (Wursti), annos 500g5.9g12kcal0.6g0.1g1.1g0.2g
Sipuli, tuore1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Lanttu 1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 4.7g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Selleri, annos 50g0.8g0.1kcal0g0g0g0g
Peruna, punnittu kuorineen 7.6g4.9kcal0.1g1g0g0.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.4g0.9kcal0g0g0.1g0g
Parsakaali, tuore, 257g2.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Kiinankaali raaka 100g2.7g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g43kcal1.6g3.6g2.4g1g
Valittu annoskoko27g21kcal0.8g1.8g1.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna14g11kcal0.4g0.9g0.6g0.3g
Arvot/100g100g79kcal2.9g6.6g4.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228062