Suikalelihakastike

Lisäksi mustapippuria myllystä, chilijauhetta, 1 tl suolaa.

Poista lihapalasta ylimääräinen rasva ja mahdolliset kalvot.

Suikaloi liha.

Paista pienissä erissä pannulla.

Lisää pilkottu sipuli ja valkosipuli, kuullota hetki.

Lisää mausteet ja vesi, anna hautua nyt hiljalleen kannella peitettynä n. tunti.

Lisää kerma ja kiehauta.

Tarkista maku ja tarjoa riisin tai perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 347 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittoliha naudan lavasta12g18kcal2.3g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Ketsuppi, meira0.4g0.2kcal0g0.1g0g0g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 5%3.9g2.3kcal0g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g43kcal4.6g0.6g2.2g0g
Valittu annoskoko27g21kcal2.3g0.3g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna14g11kcal1.2g0.2g0.6g0g
Arvot/100g100g78kcal8.5g1.1g4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87160