Katkarapupiiras

Pohja: Sekoita voi ja kuivat aineet yhteen.

Lisää kermaviili, mutta älä vaivaa.

Sekoita tomaatti ja oliivit keskenään, mausta tuoreella basilikalla, mustapippurilla ja yrttisuolalla ja kaada vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita muna, kerma ja juustoraaste ja kaada tomaattiseoksen päälle vuokaan.

Paista 20-30 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Jaakkok
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.3g15kcal0.4g3g0.1g0.1g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 2.2g1.9kcal0.1g0.1g0.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g3.7g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Oliivi kivetön musta rainbow1.1g2kcal0g0.1g0.2g0g
Katkarapu 4.4g3kcal0.6g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%4.4g7kcal0.1g0.1g0.7g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima 2.2g8.3kcal0.6g0g0.7g0g
Muna, annos 60g2.6g2.3kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g112kcal4g6.8g7.6g0.4g
Valittu annoskoko27g56kcal2g3.4g3.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna14g28kcal1g1.7g1.9g0.1g
Arvot/100g100g207kcal7.4g12.5g14g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203460