Karpin jauheliha-kesäkurpitsapaistos

Ruskista sipulit voissa ja lisää jauheliha.

Ruskista.

Lisää mausteet ja viimeisenä tuorejuusto.

Paista toisella pannulla n. 1cm paksuisia kesäkurpitsaviipaleita voissa molemmin puolin.

Lado kesäkurpitsat ja jauheliha päällekkäin uunivuokaan ja lisää juustoraaste päälle.

Paista 20 min 225 asteessa tai kunnes pinta on ruskeaa.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Aminohappo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Voi 0.5g4kcal0g0g0.4g0g
Jauheliha, sika-nauta 7.1g16kcal1.2g0g1.2g0g
Tomaattisose tomaattipyree 0.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska, 1 prk4.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Basilika, tuore 0g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Pippurinen tuorejuusto (Pirkka), annos 10g0.8g1.5kcal0g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 8.8g1.6kcal0g0.2g0g0.1g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa3.1g9kcal0.7g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g70kcal3.8g1.4g4.8g0.4g
Valittu annoskoko27g35kcal1.9g0.7g2.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna14g18kcal1g0.4g1.2g0.1g
Arvot/100g100g130kcal7g2.6g8.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243715