Voileipäkakku (karpimpi)

Vaahdota kerma kevyesti.

Liuota liivatejauhe kiehuvaan lihaliemeen, niin että se sulaa.

Sekoita tuorejuusto & Cuisine (tai 2pkt tuorejuustoa) ja lisää kuuma liivateliemi.

Yhdista kermavaahto sekä tuorejuusto-liivateseokset.

Lisää joukkoon kinkkusuikaleet, paprika pieninä kuutioina ja kurkkusalaatti (jos käytät).

Kaada seos kelmulla vuorattuun irtopohjavuokaan, painele päälle leipäviipaleet (joista on reunat poistettu).

Kostuta leipien pinta lihaliemellä tai maidolla.

Päälle kelmu.

Anna olla jääkaapissa ainakin 3h, mieluiten yön yli. Kakku on tehty keikauskakkutapaan :) eli jos haluat, voi pohjalle laittaa ennen täytettä esim.

kirsikkatomaatteja & viinirypäleitä halottuna.

Sitten päälle tuorejuustoseos ja sitten leipä.

Itse en laittanut koristeita.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karppinen-leipä (Perheleipurit), annos 25g3.1g7.3kcal0.6g0.4g0.4g0.4g
Lihaliemi laimennettu 1.6g0.3kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour3.9g12kcal0.1g0.2g1.2g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit3.9g5.1kcal0.1g0.1g0.5g0g
Kinkkusuikale, Portti4.7g5.9kcal0.8g0g0.3g0g
Kurkkusalaatti, Rainbow, 360g/purkki2.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Paprika, punainen2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Liivate 0.2g0.7kcal0.2g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl5.2g18kcal0.1g0.2g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g101kcal3.8g2.4g8.4g0.8g
Valittu annoskoko27g50kcal1.9g1.2g4.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna14g25kcal1g0.6g2.1g0.2g
Arvot/100g100g186kcal7g4.4g15.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255370