Kirbun broilerpyörykät

Korppujauhot veden kanssa turpoamaan, muut ainekset sekaan.

Itse maustoin suolalla, pippurilla, kurkumalla sekä currylla ( reilusti )!

Noin 16 pyörykkää ohjeesta.

Vettä voi laittaa vähemmänkin, aika löysän tuntuinen taikina tuli 2dl:sta vettä..

Ja näin jälkikäteen ajatellen, sekaan voisi laittaa aurinkokuivattua tomaattia sekä murustettua fetaa, nam!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Kirbbu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia16g22kcal2.7g0g1.2g0g
Vesi6.2g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho (X-tra)1.4g5.3kcal0.2g1.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu2.3g2.9kcal0.3g0g0.2g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g61kcal6.4g2.4g2.8g0g
Valittu annoskoko27g30kcal3.2g1.2g1.4g0g
Annoskoko puolitettuna14g15kcal1.6g0.6g0.7g0g
Arvot/100g100g112kcal11.8g4.4g5.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107112