Kana-parsakaaliwok

Murskaa valkosipulit ja sekoita se soijakastikkeen ja sokerin kanssa.

Lisää marinadiin pilkotut broilerin palat ja annan maustua noin 30 minuuttia.

Pilko sillä välin parsakaali, paprika ja sipuli.

Laita suureen kasariin kaksi ruokalusikallista öljyä.

Kun öljy on lämmintä kaada kasariin parsakaali ja paprika.

Paista noin kolme minuuttia, jonka jälkeen lisää mukaan sipuli ja paista jälleen noin kolme minuttia.

Lisää joukkoon vielä yksi ruokalusikallinen öljyä sekä marinoituneet kanat.

Kääntele seosta muutaman minuutin ajan.

Lisää sen jälkeen 2,5 desiä vettä sekä kanaliemikuutio.

Anna kiehua hetki, jonka jälkeen lisää maizena.

Hauduta, kunnes kanat ovat täysin kypsiä.

Lisää viimeisenä joukkoon cashewpähkinät.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee,ohutleike,atria 560g/4kpl9g11kcal1.8g0.1g0.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Soijakastike 0.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Ruokosokeri0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Parsakaali brokkoli 10g3.4kcal0.5g0.2g0g0.2g
Suippopaprika, makea, Pirkka1.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Cashewpähkinä 2g11kcal0.4g0.4g0.9g0.1g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Seesamöljy, kylmäpuristettu0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Maizena maissitärkkelys0.7g2.4kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g70kcal5.4g3.6g3.4g0.6g
Valittu annoskoko27g35kcal2.7g1.8g1.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna14g18kcal1.4g0.9g0.9g0.2g
Arvot/100g100g128kcal9.9g6.6g6.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272721