Ruusukaali-pekonipata

Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali, keitetty, suolaa 12g2.8kcal0.2g0.2g0.1g0.3g
Pekoni, paistettu 4g21kcal0.7g0g2g0g
Kananmuna kuoreton 3.3g4.7kcal0.4g0g0.3g0g
Juustoraaste, pizzajuusto (Valio oy), annos 150g3.5g12kcal0.9g0g0.9g0g
Maito, Kevyt4.7g2.2kcal0.2g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g84kcal4.8g0.8g6.8g0.6g
Valittu annoskoko27g42kcal2.4g0.4g3.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna14g21kcal1.2g0.2g1.7g0.2g
Arvot/100g100g154kcal8.8g1.5g12.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352018