Punajuurikeitto

Kuullota pilkotut sipulit ja punajuuret (sekä nauriit tai lantut) juoksevassa oivariinissa.

Lisää 4 dl vettä ja mausteet.

Keitä miedolla lämmöllä kunnes juurekset ovat kypsiä.

Lisää tuorejuusto ja/tai kerma.

Lisää sitruunamehu ja soseuta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 11g4kcal0.1g0.7g0g0.3g
Nauris 2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.7g5.1kcal0g0g0.6g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton1.4g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g25kcal0.4g2g1.6g0.6g
Valittu annoskoko27g13kcal0.2g1g0.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna14g6kcal0.1g0.5g0.4g0.2g
Arvot/100g100g47kcal0.7g3.7g3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=88566