Täytetyt paprikat

Ruskista pekoni ja jauheliha ja sekoita ne tuorejuustoon.

Lisää halutessasi mausteita.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja täytä ne seoksella.

Laita päälle juustoraastetta/juustosiivu.

paista uunissa 200 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Liisamariam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen12g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti3.9g11kcal0.1g0.2g1.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha7.8g13kcal1.5g0g0.8g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 3.1g7.1kcal0.5g0g0.6g0g
Salaneuvos Gouda-juusto, kevyt 17%, Valio0.5g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g71kcal4.6g1.4g5.2g0.4g
Valittu annoskoko27g36kcal2.3g0.7g2.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna14g18kcal1.2g0.4g1.3g0.1g
Arvot/100g100g131kcal8.5g2.6g9.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422317