Persikkapiirakka

150 g rasvaa (vähärasvainen Oivariini)
1 dl sokeria
1 muna
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

1 prk kermaviiliä
1/2 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
pienen sitruunan mehu

1 tlk persikoita

Vaahdota rasva ja sokeri, lisää muna.

Sekoita kuivat ainekset ja lisää rasva-sokeri-munaseokseen.

Taputtele piirakka/irtopohjavuuan pohjalle.

Sekoita täytteen ainekset.

Viipaloi persikat ja lado taikinan päälle, kaada päälle kermaviiliseos.

Paista 200 asteessa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikkasäilyke Del Monte6.6g3.2kcal0g0.7g0g0.1g
Sitruunamehu, laimentamaton0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)5g3.2kcal0.2g0.2g0.2g0g
Leivinjauhe0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho, Anni Helena, 1 dl5.3g19kcal0.6g3.9g0.1g0.2g
Kananmuna kuoreton2.5g3.6kcal0.3g0g0.3g0g
Sokeri3.3g13kcal0g3.3g0g0g
Oivariini vähärasvainen3.8g21kcal0g0g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g129kcal2.2g16.6g5.8g0.6g
Valittu annoskoko27g64kcal1.1g8.3g2.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna14g32kcal0.6g4.2g1.5g0.2g
Arvot/100g100g236kcal4g30.4g10.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=29983