Neppiksen karppi kanavuoka 2

Paista kanat, sipuli ja chili, mausta, laita vuokaan pavut ja parsakaalit sekä kerma että kesäkurpitsa lastus/suikaleet.

Heitä kanapaistos päälle ja ripottele kuorrutteeksi juustoraastetta.

Anna olla uunissa 30-45 min 225 asteessa folion alla --> ota folio pois ja anna juuston "ruskistua"

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Neponsson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan paistisuikale maustamaton (Kariniemen), annos 250g14g20kcal2.6g0g1.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.1g8kcal0g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa1.6g0.3kcal0g0g0g0g
Pizzaraaste 23% (X-tra), annos 20g1.4g4.4kcal0.3g0.1g0.3g0g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 2.7g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Parsakaali pakaste Rainbow1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2.7g9kcal0.1g0.1g1g0g
Eldorado sinihomejuusto1.4g5.5kcal0.2g0g0.5g0g
Sambal oelek (Spice up !), annos 230g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g98kcal6.6g0.8g7.6g0.2g
Valittu annoskoko27g49kcal3.3g0.4g3.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna14g25kcal1.7g0.2g1.9g0.1g
Arvot/100g100g181kcal12.1g1.5g14g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300272