Punajuurijauhelihaloora

Suikaloi punajuuri ja perunat.

Paista jauheliha ja sipuli.

Lisää suolaa ja Koskenlaskijajuusto sekä ruokakerma valintasi mukaan Savujuusto/3 juustoa 10-15% Uuniin n. 45 minuutiksi / 175.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Kallera0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 11g4.3kcal0.1g0.8g0g0.3g
Peruna, keskikokoinen 60g1.9g1.1kcal0g0.2g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 3.1g10kcal0.8g0g0.7g0g
Riisi, keitetty, suolaa 4.7g6.4kcal0.1g1.4g0g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g3.1g7.8kcal0.6g0g0.7g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g3.1g3.8kcal0.1g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g67kcal3.4g5g3.4g0.6g
Valittu annoskoko27g33kcal1.7g2.5g1.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna14g17kcal0.9g1.3g0.9g0.2g
Arvot/100g100g123kcal6.3g9.2g6.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431059