Kevyt Perunasalaatti

Keitä, jäähdytä ja kuori perunat.

Sekoita keskenään jugurtti, sinappi, etikka, ruohosipuli ja persillija.

Mausta pippurilla.

Piloko sekaan sipuli, omena, suolakurkku ja peruna.

Anna vetäytyä jääkaapissa muutama tunti.

Maistuu vielä paremmalta seuraavana päivänä!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persilja0.3g0kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli, tuore0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Viinietikka, 1rkl=15g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Turun sinappi, sininen0.4g0.9kcal0g0.1g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton A+ (Valio) 100g, 1dl3.5g1.4kcal0.2g0.2g0g0g
Suolakurkku viipaleina ( Felix Maku )1.7g0.8kcal0g0.2g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Omena, ulkomainen kuorittu2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Peruna (vanha, kuorittu)17g14kcal0.3g3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g37kcal1g7.6g0g0.4g
Valittu annoskoko27g19kcal0.5g3.8g0g0.2g
Annoskoko puolitettuna14g9kcal0.3g1.9g0g0.1g
Arvot/100g100g68kcal1.8g13.9g0g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=26665