Karppaajan lihamureke

Sekoita jauhelihan sekaan pilkotut sipulit ja pekonit.

Lisää ruokakerma ja ranskankerma.

Lado uunivuokaan mieleiseksi möntiksi ja paista 200 asteessa reilu puoli tuntia.

Nami nam !

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%14g24kcal2.8g0g1.4g0g
Ranskankerma Valio3.5g10kcal0.1g0.1g1g0g
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Flora ruokakerma 15 % 250g2.9g4.4kcal0g0.1g0.4g0g
Pekoni Pirkka3.3g10kcal0.5g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g97kcal6.8g0.8g7.4g0.2g
Valittu annoskoko27g49kcal3.4g0.4g3.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna14g24kcal1.7g0.2g1.9g0.1g
Arvot/100g100g178kcal12.5g1.5g13.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167161