Jauhelihajuuresvuoka

Paista jauheliha ja mausta mielesi mukaan (esim.

grillaus- ja paprikamauste toimii aina).

Kuullosta sipuli jauhelihan seassa.

Lisää 3dl vettä ja murenna lihaliemikuutio joukkoon, kiehauta.

Lisää 2,5dl ruokakermaa.

Voitele vuoka rasvalla.

Sekoita peruna-juuressekoitus ja "jauhelihakastike" vuoassa.

Lisää tarvittaessa vettä/ruokakermaa oman maun mukaan.

Halutessasi voit lisätä juustoa päälle.

Kypsennä uunissa 200 asteessa tunnin ajan alimmalla tasolla.

Mitä mainioin arkiruoka :)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha (Atria), annos 400g5.4g9kcal1.1g0g0.5g0g
Peruna-juuressekoitus (Kesäpöytä apetit), annos 100g13g7.1kcal0.2g1.5g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g3.4g5.4kcal0.1g0.1g0.5g0g
Oivariini, laktoositon (Valio), annos 5g0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 4g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g45kcal2.8g3.2g2g0g
Valittu annoskoko27g23kcal1.4g1.6g1g0g
Annoskoko puolitettuna14g11kcal0.7g0.8g0.5g0g
Arvot/100g100g83kcal5.1g5.9g3.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219134