Kanariisivuoka

Kypsennä kanat ja valmista kanaliemi (kuutio+4dl kiehuvaa vettä).

Sekoita kaikki ainekset vuuassa. 200 astetta, n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Janeo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (X-tra), annos 200g16g23kcal2.6g0.5g1.2g0g
Kevyt ruokakerma 4% (Rainbow)4.7g2.8kcal0g0.2g0.2g0g
Basmatiriisi (kuivapaino) (Rainbow), annos 80g3.8g14kcal0.3g2.9g0g0g
Sipuli 2.5g0.8kcal0g0.1g0g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g0.2g0.7kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g81kcal5.8g7.4g2.8g0g
Valittu annoskoko27g40kcal2.9g3.7g1.4g0g
Annoskoko puolitettuna14g20kcal1.5g1.9g0.7g0g
Arvot/100g100g148kcal10.6g13.6g5.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372056