Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja mausta haluamallasi tavalla, kiehauta vesi, lisää ruusukaalit ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 5 min. Lisää muut kasvikset ja jauheliha ja keitä miedolla lämmöllä vielä n. 5 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittojuurekset,Rainbow 450g (Rainbow), annos 450g7.8g2kcal0.1g0.4g0g0g
Ruusukaali (Findus), annos 100g1g0.3kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 4.7g6.5kcal0.9g0g0.3g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g19kcal2g0.8g0.6g0g
Valittu annoskoko27g9kcal1g0.4g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna14g5kcal0.5g0.2g0.2g0g
Arvot/100g100g34kcal3.6g1.5g1.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109994