Kojo sanoi...
Keitä pasta ja huuhdo kylmällä vedellä. Paista broilerisuikaleet ja jäähdytä. Pilko loput ainekset ja sekoita.
lauantai 01.08.2009 klo 22:46
Ainekset | Määrä | Energia | P | H | R | K | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Pasta, kaura (Torino) | 6.8g | 25kcal | 0.9g | 4.5g | 0.3g | 0.4g | |
Broilerisuikale, keskiarvo | 8.2g | 10kcal | 1.7g | 0g | 0.3g | 0g | |
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g | 2.7g | 3kcal | 0.5g | 0.1g | 0.1g | 0g | |
Ruukkusalaatti, annos 80g | 2.7g | 0.3kcal | 0g | 0g | 0g | 0g | |
Sipuli (kuorittu) | 1.4g | 0.4kcal | 0g | 0.1g | 0g | 0g | |
Kirsikkatomaatti, suomalainen | 2.7g | 0.5kcal | 0g | 0.1g | 0g | 0g | |
Kurkku, tuore | 2.7g | 0.3kcal | 0g | 0g | 0g | 0g | |
Annoskoko tuplana | 54g | 78kcal | 6.2g | 9.6g | 1.4g | 0.8g | |
Valittu annoskoko | 27g | 39kcal | 3.1g | 4.8g | 0.7g | 0.4g | |
Annoskoko puolitettuna | 14g | 20kcal | 1.6g | 2.4g | 0.4g | 0.2g | |
Arvot/100g | 100g | 144kcal | 11.4g | 17.6g | 2.6g | 1.5g |