Ranskalainen kinkku-juustopiirakka

Ota ruistaikina sulamaan.

Pohjan sulaessa sekoita täytteen ainekset.

Levitä ruistaikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada täyte päälle.

Paista 225-asteisen uunin keskitasolla n. 25-30 min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Tuija2010
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kinkkusuikale (Snellman)2.7g2.7kcal0.5g0g0.1g0g
Juustoraaste, emmental, Ingman, 1505.5g21kcal1.6g0.1g1.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu4.9g6.2kcal0.5g0g0.4g0g
Paprikajauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%3.3g2.6kcal0.1g0.2g0.2g0g
Ruistaikina Myllyn Paras11g31kcal0.5g3.4g1.6g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g128kcal6.4g7.4g7.8g1.2g
Valittu annoskoko27g64kcal3.2g3.7g3.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna14g32kcal1.6g1.9g2g0.3g
Arvot/100g100g233kcal11.7g13.5g14.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164498