Lohikeitto kaurakermalla

Kuori perunat ja pilko ne pieniksi paloiksi.

Keitä suolavedessä.

Paista lohi uunissa tai pannulla nahkapuoli alaspäin.

Lisää puolikypsien perunoiden sekaan keittojuurekset.

Lisää lohi valmiiseen keittoon paloina.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Minnaeve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, uusi 7.3g5.7kcal0.1g1.2g0g0.1g
Ruoka- kasvisrasvasekoite (kaurasta) (Keiju), annos 200g3.6g4.2kcal0g0.2g0.4g0g
KEITTOJUURES Apetit pakaste7.3g1.9kcal0.1g0.4g0g0.2g
Lohifilee 9g18kcal1.7g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g59kcal3.8g3.6g3.2g0.6g
Valittu annoskoko27g30kcal1.9g1.8g1.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna14g15kcal1g0.9g0.8g0.2g
Arvot/100g100g108kcal7g6.6g5.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185908