Aurasilakat

Silakkafileet uunivuokaan nahkapuoli alaspäin, aurajuustomuruset fileiden päälle.

Ladotaan toinen kerros fileitä, nahkapuoli ylöspäin.

Kerma, sinappi ja mausteet sekoitetaan ja kaadetaan fileiden päälle.

Uuniin noin 200 C puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 175 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 20g28kcal3.1g0g1.7g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g3.9g4.3kcal0.1g0.1g0.4g0g
Tilli, tuore 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Aurajuusto2.3g8kcal0.5g0g0.7g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl0.5g0.7kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g83kcal7.4g0.2g5.6g0g
Valittu annoskoko27g42kcal3.7g0.1g2.8g0g
Annoskoko puolitettuna14g21kcal1.9g0.1g1.4g0g
Arvot/100g100g152kcal13.6g0.4g10.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229022