Broileri-katkarapu-parsakaaligratiini

Ruskista ja mausta broileri.

Sekoita kerma ja tuorejuusto keskenään, mausta, lisää broileri ja parsakaali, siirrä uunivuokaan ja paista 45 min 200 asteessa.

Lisää juustoraaste ja paista vielä 15 min tai kunnes juusto on sulanut sopivasti :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Arkijuustoraaste (Valio)2.7g10kcal0.8g0g0.7g0g
Parsakaali brokkoli 5.5g1.9kcal0.3g0.1g0g0.1g
Kuohukerma,valio,2dl5.5g19kcal0.1g0.2g1.9g0g
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu5.5g16kcal0.2g0.2g1.6g0g
Atria broilerin fileesuikale naturell8.2g9kcal1.9g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g112kcal6.6g1g8.8g0.2g
Valittu annoskoko27g56kcal3.3g0.5g4.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna14g28kcal1.7g0.3g2.2g0.1g
Arvot/100g100g204kcal12g1.8g16.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297382