Savulohikastike pastalle

Flora Kevyt ja Paksu 7 dl
Savulohi 800 g
Salottisipuli 250 g
Timjami iso ruukku
Tilli pieni ruukku

Kuullota sipulit
Hienonna timjami, poista pitkiksi jääneet varret, lisää sipulien joukkoon, kuullota lisää.

Lisää ruokakerma, anna kuumentua
Pilko savulohi kastikkeeseen, anna kuumentua.

Lisää kalafondia maun mukaan
Pilko ja lisää tilli juuri ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Savustettu lohi, annos 100g12g20kcal2.1g0g1.3g0g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g3.7g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g1.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma kevyt ja paksu (Flora)10g5.6kcal0.1g0.4g0.4g0.1g
Tilli, tuore 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g59kcal4.6g2.2g3.4g0.2g
Valittu annoskoko27g29kcal2.3g1.1g1.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna14g15kcal1.2g0.6g0.9g0.1g
Arvot/100g100g107kcal8.4g4g6.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387670