Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipulit pannussa.

Keitä vesi ja lisää liemikuutiot.

Lisää paloitellut perunat, porkkanat, keittojuurekset, jauheliha, sipuli sekä pippurit veteen.

Keitä kypsäksi.

Lisää keittämisen loppuvaiheessa pavut ja kiehauta vielä lopuksi.

Mausta halutessasi persiljalla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Faunitius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 12g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 2.8g6.2kcal0.5g0g0.5g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 4.6g3.5kcal0.1g0.7g0g0g
Porkkana, keitetty, suolaa 1.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 2.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli, paistettu 0.5g0.5kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Pavut tomaattikastikkeessa3g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g29kcal1.4g2.8g1g0.4g
Valittu annoskoko27g14kcal0.7g1.4g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna14g7kcal0.4g0.7g0.3g0.1g
Arvot/100g100g53kcal2.6g5.1g1.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274277