Pizzapohja (karppi)

Aineet sekaisin.

Levitä pellille lusikalla.

Paista 10-15 min (riippuu tulevien täytteiden määrästä ja laadusta.

Esim. pizzakastiketta laitettaessa kannattaa paistaa pohja kypsemmäksi kuin pelkillä kinkuilla yms. täytettävällä).

Täytä.

Paista vielä 15-30 min. Taaskin riipuen täytteistä.

Sopii karppitortillaksikin.

Uuninlämpö koko ajan 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 584 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
kreikkal. kermajogurtti, Eridanous (Lidl), annos 1000g12g15kcal0.6g0.3g1.2g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g7g25kcal2g0.1g1.9g0g
Kananmuna kuoreton 5.2g7.4kcal0.6g0g0.5g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl1.1g3.8kcal0.2g0.6g0.1g0.1g
Ruisjauho Pirkka2.1g6.4kcal0.2g1.3g0g0.3g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g116kcal7.2g4.8g7.4g0.8g
Valittu annoskoko27g58kcal3.6g2.4g3.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna14g29kcal1.8g1.2g1.9g0.2g
Arvot/100g100g213kcal13.2g8.8g13.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117368