Soijabolognesekastike, laktoositon ja vähärasvainen

2 kpl/ 200g sipulia
500g tomaattimurskaa (euroshopper)
500 g tummaa soijarouhetta (soyapetit)
1dl 4% kasvisrasvasekoite, laktoositon (Pirkka)
4 kpl/ 15g valkosipulinkynttä
1 tl sokeria
1 tl kylmäpuristettua rypsiöljyä
1 rkl soijakastiketta
(suolaa)
(raejuustoa lisukkeeksi)

keittoaika n.15 min
Pilko sipulit ja paista öljyssä,
lisää tommaattimurska ja vettä tarpeenmukaan,
purista valkosipulit mukaan,
lisää tumma
mausta soijakastikkeella, suolalla ja sokerilla

sopii myös keitettyjen perunoiden kanssa.

Lisuukkeeksi suosittelen raejuustoa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g1.6g5kcal0.8g0.4g0g0.2g
Kylmäpuristettu luomu rypsiöljy (Rainbow), annos 5g0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)16g4.7kcal0.2g0.6g0.1g0g
Laktoositon kasvisrasvasekoite 4% (Pirkka), annos 200g3.1g1.9kcal0g0.2g0.1g0g
Sokeri 0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Soijakastike 0.6g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g30kcal2.2g3.4g0.6g0.6g
Valittu annoskoko27g15kcal1.1g1.7g0.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna14g8kcal0.6g0.9g0.2g0.2g
Arvot/100g100g56kcal4g6.2g1.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181109