Makkarakastike ala Tuula

Kuori lenkki ja leikkaa kuutioiksi.

Ruskista makkarat ja sipulit kevyesti öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska sekä vesi.

Anna kiehua hiljalleen n. 5 min. Lisää hillosipulit.

Mausta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Anna hautua pari minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkki, kevyt sininen HK4.7g8kcal0.5g0.5g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Voi 0.3g1.9kcal0g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g9g3.3kcal0.2g0.6g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 5.6g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 1.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sinappi 0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 2.8g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g32kcal1.4g3g1.4g0.4g
Valittu annoskoko27g16kcal0.7g1.5g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna14g8kcal0.4g0.8g0.4g0.1g
Arvot/100g100g59kcal2.6g5.5g2.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334174