Mansikka-valkosuklaakakku

Sulata margariini ja lisää sen joukkoon murskatut keksit.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää sokeri, maitorahka, soseutetut mansikat ja sulatettu suklaa.

Sekoita.

Lämmitä 1,5 rkl sitruunamehua ja liota liivate siihen.

Lisää seokseen hämmentäen.

Kaada täyte keksipohjan päälle.

Anna jähmettyä jääkaapissa väh. 6 tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 73 grammaa

Arroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka2.4g18kcal0g0g2g0g
Liivatelehti, gelatiini0.1g0.4kcal0.1g0g0g0g
Maitorahka, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 250g4.7g3kcal0.5g0.2g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g0.6g2.3kcal0g0.6g0g0g
Mansikka 9g4.4kcal0g0.8g0g0.2g
Kaurakeksi (Vanajan), annos 100g4.5g18kcal0.4g2.8g0.8g0.2g
Flora vispi 20% (Unilever), annos 100g3.8g7.9kcal0.1g0.2g0.8g0g
Valloittava valkoinen (Panda), annos 35g1.9g10kcal0.2g1.1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g127kcal2.6g11.4g8.2g0.8g
Valittu annoskoko27g64kcal1.3g5.7g4.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna14g32kcal0.7g2.9g2.1g0.2g
Arvot/100g100g232kcal4.7g20.8g15g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368316