Hanialainen kesäkurpitsavuoka

Kaikki kasvikset suikaleiksi.

Sekoita aineet keskenään ja laita vuokaan.

tee liemi tom. murskasta, smetanasta ja 2 dl fetan lientä.

Paista uunissa kypsäksi..

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 390 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 7g1.3kcal0g0.2g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g7g4.2kcal0.1g0.9g0g0.1g
Broilerin fileesuikale marinoitu kypsä (Sodexo), annos 150g7g10kcal1.4g0.1g0.5g0g
Fetajuusto (Pirkka)3.5g10kcal0.6g0g0.8g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 1.4g5.5kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g63kcal4.2g2.6g3.8g0.2g
Valittu annoskoko27g32kcal2.1g1.3g1.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna14g16kcal1.1g0.7g1g0.1g
Arvot/100g100g115kcal7.7g4.8g7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136772