Hirvenjauhelihakastike

Pannu lämpenemään öljyn kanssa.

Valkosipuli murskana pannulle ja sen jälkeen jauheliha.

Ruskistetaan...

Lisätään mausteet, lihaliemi.

Lisätään jauhot ja kohta perään vesi.

Seikoitetaan...

Lisätään tomattipyree ja ketsuppi ja muut kastikkeet.

Maistetaan ja voi lisätä mausteita tarvittaessa.

Annetaan kypsyä pikkuteholla vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis9g11kcal2.1g0g0.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.7g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Lihaliemikuutio, kappale (X-tra), annos 10g0.2g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Heinz0.8g0.8kcal0g0.2g0g0g
Sinappinen salaatinkastike pirkka0.4g1.2kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 15g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g35kcal4.4g1.4g1.2g0g
Valittu annoskoko27g18kcal2.2g0.7g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna14g9kcal1.1g0.4g0.3g0g
Arvot/100g100g64kcal8.1g2.6g2.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327859