Jauhelihakastike

Paista sipulit ja porkkana.

Mausta mustapippurilla, soijakastikkeella ja suolalla.

Lisää ruskistettu jauheliha ja tomaattimurska.

Mausta miten tykkäät ja anna hautua vähintään puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Delic
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3.1g0kcal0g0g0g0g
Hirvenjauheliha oma saalis10g11kcal2.2g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Soijakastike 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g4.9g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)4.9g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g43kcal4.8g1.8g1.8g0.2g
Valittu annoskoko28g22kcal2.4g0.9g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna14g11kcal1.2g0.5g0.5g0.1g
Arvot/100g100g78kcal8.7g3.3g3.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135751