Pyttipannu

482 grammaa perunaa
200 grammaa nakkeja
2 kananmunaa
1 sipuli
2 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
1 tl suolaa

Kuori ja paloittele perunat.

Paloittele sipuli.

Ruskista sipuli, paista perunat 15 minuuttia, lisää paloitellut nakit ja kananmuna.

Paista 5-10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g15g9kcal0.2g2g0g0.1g
Nakki, keskiarvo 6.3g15kcal0.7g0.1g1.3g0g
Kananmuna, paistettu 3.4g7kcal0.4g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g79kcal2.6g4.4g5.6g0.2g
Valittu annoskoko28g39kcal1.3g2.2g2.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna14g20kcal0.7g1.1g1.4g0.1g
Arvot/100g100g143kcal4.7g8g10.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386094