Juustoinen kasvis-anjoviskastike

Suikaloi kesäkurpitsa sekä porkana ja hienonna sipuli.

Pane kasvikset kattilaan ja kaada tomattimurska pälle.

Purista kattilaan valkosipulinkynnet ja lisää valutetut anjovikset, laakerinlehti, sekä timjami.

Kuumenna ja anna kiehua hiljaleen sakeaksi.

Lisää loput mausteet ja tuorejuusto.

Sekoita tasaiseksi.

Tarjoa spagetin kanssa.

Aivan mainio ruoka tosin hieman erikoinen mutta maukas!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 8.2g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana 1.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 1.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska 400g tölkki (Euroshopper), annos 400g11g2kcal0.1g0.4g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Anjovisfile, Pirkka (100/65g)1.8g2.2kcal0.2g0g0.1g0g
Timjami 0g0.1kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 2.7g4.7kcal0.2g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g25kcal1g2g1g0.2g
Valittu annoskoko28g12kcal0.5g1g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna14g6kcal0.3g0.5g0.3g0.1g
Arvot/100g100g45kcal1.8g3.6g1.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107804