Juustoinen nakkikeitto

Laita vettä noin 1,5 litraa ja mausteet kattilaan.

Kiehauta-
Lisää pilkotut kasvikset kattilaan( jätä peruna ja parsa viimeiseksi annan kiehua muiden noin 5 minuuttia)
Lisää viimeisenä nakit ja ja sultajuusto.

Tuoretta persiljaa lautaselle ja nam.
( Hellapoliisin ohjetta mukaillen poimittu)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Beachlady
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattipyree, Pirkka1.1g0.9kcal0g0.2g0g0g
Palsternakka 3.1g2kcal0g0.4g0g0.1g
Porkkana 3.1g1kcal0g0.2g0g0.1g
Juuriselleri 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g4.7g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl3.1g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipuli (käsittelemätön)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)4.7g11kcal0.5g0g0.9g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g3.1g8.8kcal0.6g0g0.7g0g
Persilja 0.9g0.3kcal0g0g0g0.1g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g0.4g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g58kcal2.6g3.4g3.2g0.8g
Valittu annoskoko27g29kcal1.3g1.7g1.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna14g15kcal0.7g0.9g0.8g0.2g
Arvot/100g100g106kcal4.7g6.2g5.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397566