Muna-anjovispiirakat

Nypi taikina ja jätä jääkaappiin lepäämään.

Hauduta purjo pehmeäksi.

Ketiä munia 8 min, jäähdytä ja hienonna haarukalla.

Leikkaa anjovikset saksilla paloiksi.

Sekoita purjo, anjovikset, tilli ja munasilppu.

Painele taikina muffinssivuokien pohjalle.

Jaa päälle muna-anjovisseos.

Sekoita muna kermaviiliin masuta suolalla ja pippurilla, lusikoi päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta. 200-asteinen uuni noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 3.1g22kcal0g0g2.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.4g19kcal0.6g3.8g0.1g0.2g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 0.5g0.4kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 5.7g8.2kcal0.7g0g0.6g0g
Anjovis 1.7g4.3kcal0.5g0.2g0.2g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 2.1g1.3kcal0.1g0.1g0.1g0g
Purjosipuli5.2g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Tilli, tuore 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Pizzajuusto, valio2.1g7.1kcal0.5g0g0.5g0g
Muna, annos 60g1.3g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g129kcal5.2g8.4g8.2g0.6g
Valittu annoskoko28g64kcal2.6g4.2g4.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna14g32kcal1.3g2.1g2.1g0.2g
Arvot/100g100g234kcal9.5g15.3g14.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133831