Vappumunkit

Tehdään kuten pullataikina.

Rypsiöljy on paistamiseen, tietenkin paistoastiaan laitetaan enemmän rasvaa, mutta suurinpiirtein tuo 300 g menee paistamiseen.

Öljyn pitää olla kuumaa, muuten se imeytyy munkkeihin ja sitten rasvaa reilusti.

Reseptistä tulee n. 70 annosta ja yksi annos painaa n. 55 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 13g45kcal1.3g9.1g0.2g0.5g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, annos 2g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Sokeri 1.2g5kcal0g1.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.6g2.3kcal0.2g0g0.2g0g
Hiiva 0.7g0.5kcal0.1g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.6g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 3.6g1.6kcal0.1g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g167kcal3.4g21g7.6g1g
Valittu annoskoko28g84kcal1.7g10.5g3.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna14g42kcal0.9g5.3g1.9g0.3g
Arvot/100g100g303kcal6.2g38g13.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=177070