Karppaajan Täytetty kesäkurpitsa

Puolita kesäkurpitsa, ota keskustaa pois.

Voitele puolikkaat ruokaöljyllä.

Laita ruskistettu jauheliha ja kuutioitu paprika.

Lisää pinnalle juustoraaste.

Paista 175 n. 20min.

tarjoa lämpimänä.

NAM

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika vihreä 13g2.7kcal0.1g0.3g0g0.2g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper13g36kcal3.3g0g2.6g0g
Ruokaöljy keskiarvo 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g122kcal6.8g0.6g10.2g0.4g
Valittu annoskoko28g61kcal3.4g0.3g5.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna14g31kcal1.7g0.2g2.6g0.1g
Arvot/100g100g222kcal12.4g1.1g18.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300672