Hasselpähkinänougat

2 dl hasselpähkinöit
4tl vettä
2 rkl agavesiirappia tai hunajaa
2 tl carob jauhetta
Hienonna hasselpähkinät monitoimikoneessa hyvin hienoksi jauheeksi.

Lisää vesi, agavesiirappi tai hunaja ja carobjauhe ja hienonna edelleen.

Muovaa tahnasta tankoja ja säilytä niitä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 11 grammaa

Siralos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hasselpähkinä 20g125kcal2.7g0.7g11.9g3.4g
Vesi2.6g0kcal0g0g0g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g1.3g2.9kcal0.1g0.6g0g0.5g
Agavesiirappi (Biona), annos 12g4.2g13kcal0g3.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g282kcal5.6g9g23.8g7.8g
Valittu annoskoko28g141kcal2.8g4.5g11.9g3.9g
Annoskoko puolitettuna14g71kcal1.4g2.3g6g2g
Arvot/100g100g511kcal10.1g16.3g43.1g14.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431195