Viipaleporkkanalaatikko

-viipaloi porkkana ja juusto
-laita öljyttyyn vuokaan, väliin makusi mukaisia mausteita hyppysellisiä
-sekoita maito, kerma ja muna, lisää suola
-kaada seos vuokaan, jää kuivan näköiseksi mutta miedolla lämmöllä porkkanat kypsyvät ja painuvat, voi auttaa lusikalla paiston aikana
-uuni 175 astetta n. 1,5 tuntia
- pintaa voi ruskistaa nostamalla uunin lämpöä paiston loppuvaiheessa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Hertta101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, tuore16g4.4kcal0.1g0.9g0g0.4g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g2.1g5.8kcal0.4g0g0.5g0g
Eila laktoositon kevytmaitojuoma (Valio), annos 200g3.9g1.5kcal0.1g0.1g0.1g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%3.9g6.3kcal0.1g0.1g0.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1.8g2.3kcal0.2g0g0.2g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g41kcal1.8g2.2g2.8g0.8g
Valittu annoskoko27g20kcal0.9g1.1g1.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna14g10kcal0.5g0.6g0.7g0.2g
Arvot/100g100g74kcal3.3g4g5.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444727