Kinkku-Ruislasagne

1. Valmista kastike.

Kiehauta jauhot rasvassa.

Lisää maito ja sekoita tasaiseksi.

Kuumenna koko ajan sekoittaen, kunnes kastike sakenee.

Lisää sulatejuusto pieninä nokareina.

Mausta mustapippurilla.

Sekoita, kunnes juusto on liuennut.

2. Kaada pienehköön lasagnevuokaan noin 1/3 kastikkeesta.

Lado päälle 3 viipaletta ruipaloja ( määrä riippuu vuoan koosta) halkaisupinta ylöspäin.

Nostele leiville kinkkusuikaleita tasaiseksi kerrokseksi.

Kaada päälle kastiketta.

Lado pinnalle loput leivät ja kaada päällimmäiseksi kastiketta.

3. Kypsennä 200 asteessa noin 20 minuuttia.

Anna lasagnen vetäytyä noin 10 minuuttia ennen tarjoamista.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Silu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g5.2g13kcal1g0g1.1g0g
Kevytmaito hyla (Valio)13g5.7kcal0.4g0.6g0.2g0g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g0.6g2.2kcal0.1g0.4g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.6g4.5kcal0g0g0.5g0g
Kevyt pizzasuikale (250 g)5.2g4.8kcal0.7g0.1g0.2g0g
Ruispalat, Vaasan ruispalat, molemmat puolet (yksi n.27g)3.4g7.2kcal0.3g1.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g75kcal5g5g4g0.6g
Valittu annoskoko28g37kcal2.5g2.5g2g0.3g
Annoskoko puolitettuna14g19kcal1.3g1.3g1g0.2g
Arvot/100g100g136kcal9.1g9.1g7.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84479