Jogurtti

Kuumenna maito kiehumispisteeseen.

Jäähdytä noin 50 AST. Lisää maitojauhe ja bulgarianjogurtti.

Laita Tupperin Servofix-astiaan ja Kirsi astia pyyhkeen sisään.

Anna olla yön yli ja laita jääkaappiin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1761 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen23g7.7kcal0.8g1.1g0g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)3.1g1.9kcal0.1g0.1g0.1g0g
Maitojauhe rasvaton 1g3.4kcal0.3g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g26kcal2.4g3.4g0.2g0g
Valittu annoskoko28g13kcal1.2g1.7g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna14g7kcal0.6g0.9g0.1g0g
Arvot/100g100g47kcal4.4g6.2g0.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=376140