Jauheliha-soijarouhepaprikat

Pese ja halkaise paprikat . Poista sisus ja kanta.

Ruskista jauheliha, lisää siihen soijarouhe, tomaattimurska, kuutioitu sipuli, murskattu valkosipuli ja lihafondi.

Keitä hetken aikaa kasaan.

Täytä halkaistut paprikat täytteellä ja lisää juustoraaste pinnalle.

Paista uunissa n.180 asteessa noin 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Lauran84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 8.6g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha6.3g10kcal1.2g0g0.6g0g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g1.6g5kcal0.8g0.4g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss2.3g7.3kcal0.6g0g0.5g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)6.3g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g0.4g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g56kcal5.6g2.4g2.2g1.2g
Valittu annoskoko28g28kcal2.8g1.2g1.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna14g14kcal1.4g0.6g0.6g0.3g
Arvot/100g100g101kcal10.1g4.3g4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219315