Hapankaalipata (Fineli)

Hauduta hetki silputtua sipulia.

Leikkaa liha pieniksi paloiksi ja ruskista hyvin.

Sekoita ruskistettu liha sipulin joukkoon pannuun ja lisää hapankaali sekaan.

Lisää smetana, hienoksi pilkottu paprika, ripaus suolaa ja 2 rkl paprikajauhetta.

Sekoita hyvin ja siirrä vuokaan.

Anna vielä kypsyä uunissa 30-40 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Nananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali 11g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sianliha keskiarvo 8.2g18kcal1.5g0g1.3g0g
Sipuli 1.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Voi 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Paprika punainen 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Paprikajauhe 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Smetana, rasvaa n. 40 % 4.1g16kcal0.1g0.1g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g83kcal3.4g1.6g6.6g0.6g
Valittu annoskoko28g41kcal1.7g0.8g3.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna14g21kcal0.9g0.4g1.7g0.2g
Arvot/100g100g150kcal6.2g2.9g12g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=241824